تعریف انواع دسته‌بندی فاکتورها


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : شنبه 31 فروردين 1398
بازدید : 8
نویسنده : کارشناس شایگان سیستم

در نرم افزار حسابداری حسابگر شما می‌توانید کالاهای موجود در یک فاکتور را دسته‌بندی کنید و هر دسته را با یک فرم خاص چاپ و به یک پرینتر خاص ارسال نمایید. این امکان برای کالاهای خدماتی و همچنین رستوران‌ها بسیار مناسب می‌باشد.

در نرم افزار حسابداری از منوی شرایط محیطی > پارامترهای خرید و فروش> پارامتر شماره ۵۴ (تعریف انواع دسته‌بندی فاکتور) را انتخاب کنید.

در جدول سمت راست موجود اسامی دسته‌بندی‌های مختلف را وارد نمایید. در ستون فرمت گزارش و ستون چاپگر، نوع فرمی که دسته‌بندی مورد نظر با آن چاپ شود را تعیین کنید؛ ضمنا می‌توانید برای هر دسته‌بندی، یک رنگ اختصاص دهید.

در نرم افزار حسابداری دسته‌بندی مورد نظر خود را از جعبه متن مربوط به «دسته‌بندی» انتخاب نمایید.

بر روی دکمه «تعویض دسته‌بندی کالاها» کلیک کنید.

بر روی دکمه مربوط به «انتخاب کالا» کلیک کنید.

از لیست کالاها، کالاهای مورد نظر را با کلید Insert انتخاب نموده و Enter بزنید.

دکمه «تایید» را کلیک کنید.

حال در فاکتور فروش به ازای هر دسته‌بندی که تعریف نموده اید، یک برگه باز شده است که کالاهای مربوط به هر دسته‌بندی را می‌توان در قسمت مربوط به خود مشاهده نمود. در ردیف‌های فاکتور فروش کالاهای مربوط به هر دسته‌بندی، با رنگ مربوط به خود نمایش داده می‌شوند. هنگام چاپ نیز هر دسته‌بندی از کالاها با فرم مربوط به خود چاپ می‌شود.

چنانچه بخواهيد بعد از چاپ فاکتور تمامي دسته بندي‌هاي موجود در فاکتور نيز چاپ شوند لازم است در پارامترهاي صندوق هاي پرفروش، پارامتر شماره 15 را فعال نماييد.

چنانچه بخواهید کالاها را از لیست دسته مورد نظر خارج نمایید، پس از انتخاب کالا در تعویض دسته‌بندی کالا، تیک «خالی» را بزنید و فرم را تایید نمایید.

هزینه ثابت در فاکتورهای نرم افزار حسابداری (مالیات و عوارض بر ارزش افزوده)

هزینه ثابت یا همان ارزش افزوده به صورت پیش‌فرض تنها بر روی فاکتورهای خرید و فروش نرم افزار حسابداری اعمال می‌گردد. برای این کار ابتدا باید از منوی اطلاعات پایه، تعریف پیش‌فرض‌ها، قسمت هزینه‌های ثابت را انتخاب نمایید.

در این قسمت از نرم افزار حسابداری می‌توانید سه نوع هزینه ثابت را تعریف نمایید. برای مثال برای تعریف 9% هزینه ثابت، هزینه اول سهم ۱ را 6 درصد و هزینه اول سهم ۲ را نیز 3 درصد انتخاب می‌نماییم. سپس از قسمت‌های بالا حساب‌هایی که برای هر سهم در فاکتورها مورد استفاده قرار می‌گیرد را تنظیم می‌نماییم.

برای کالاها در نرم افزار حسابداری نیز از منوی اطلاعات پایه > معرفی کالاها > تعویض هزینه ثابت کالاها، می‌توان برای همه یا تعدادی از کالاها، نوع هزینه ثابت پیش‌فرض تعیین نمود.

با انجام این تنظیمات در نرم افزار حسابداری به صورت اتوماتیک برای کالاها در فاکتورها هزینه ثابت اعمال می‌گردد. برای سایر تنظیمات مربوط به هزینه ثابت (از قبیل نوع اعمال با تأیید سرپرست، نوع اعمال پس از تخفیف و...) از شرایط محیطی > پارامترهای خرید و فروش > پارامتر شماره ۵۹ استفاده نمایید.





:: برچسب‌ها: نرم افزار حسابداری ,

مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ شایگان سیستم خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان نرم افزار حسابداری شایگان سیستم و آدرس shygunsys.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com